Søg
Søg
Close this search box.
Søg
Søg
Close this search box.

Soraner picnic i Akademihaven 25. august 2024

7. juli 2024

Af: Christine Bang Andersen (S11) og Christian Beck (S64)

Soransk Samfund har genoplivet en gammel tradition!

Vi mødes i strålende solskin, bevæbnet med madkurv, børn, børnebørn, mand, kone, kære ste, forældre, søskende, tæpper og/eller campingstole ved Fuchsiahuset i Akademihaven fra  kl. 10:45, hvor frokoster og udstyr kan aflægges. 

Herefter inviteres alle interesserede til rundvisning i Hovedbygningen med Per Højland kl.  11:00 sharp. Mødestedet for rundvisningen er i Fratergården. Herudover kan vi foreslå en tur  ud ad Filosofgangen og Flommen. Eller simpelthen en promenade ned ad Memory Lane på  Akademigrunden. Er vejret til det, og ønsker man en badetur i søen eller sågar en løbetur  omkring den, er der mulighed for at benytte bad og omklædning i skolens gymnastiksal  herefter. 

Café Skjalms Have nedenfor Rektorboligen vil være åben, ligesom vi har lejet Fuchsiahuset  med stole og borde. Så alt er klappet og klart til at dyrke gamle og nye venskaber i omgivel ser, vi kender så godt, men som vi måske ikke har besøgt i flere år.  

Tilmelding på mail til christian@becks.dk senest den 18. august 2024. Mvh Christian Beck (S64) og Christine Bang Andersen (S11) 

Aktiviteter på dagen 

10.45 Mulighed for at aflægge picnic-grej i Fuchsiahuset 

11.00 Rundvisning i Hovedbygningen med Per Højland (Mødested Fratergården) 

Deltagelse i ovenstående arrangementer er frivillige. Herudover er der mulighed for: • Picnic i Fuchsiahuset, der er åbent med stole og borde, samt toilet. 

• Løb omkring Sorø Sø. 

• Badetur i Søen fra den gamle badeanstalt i Akademihaven. 

• Lille Claus, Sorø Bådfart. Booking nødvendig via bykontoret@soroe.dk • Café Skjalms Have er åben med mulighed for køb af bagværk og drikkevarer. • Sorø Kunstmuseum, Storgade 9. Entré 80 kr.

Relateret indhold

Soraner picnic i Akademihaven 25. august 2024

Generative AI – Virker det og hvordan påvirker det min hverdag?

Soransk Samfund for flere…

Rapport efter endt studierejse til University of Waterloo, Canada