Søg
Søg
Close this search box.
Søg
Søg
Close this search box.

Bliv medlem

Foto: Camilla A. Kjærulff

Hvorfor blive medlem?

For de fleste er det noget særligt at have været kostelev, dagelev eller ansat på Sorø Akademis Skole: Et fælles udgangspunkt for livet, en fælles historie og en fælles ånd. Kort sagt: Et fællesskab, som ikke findes på samme måde ret mange andre steder.

Det er dét fællesskab og dét sammenhold, vi i Soransk Samfund bidrager til at føre videre i tiden efter skolen. Vi er over 1.500 medlemmer, som skaber og nyder godt af en lang række aktiviteter og arrangementer inden for blandt andet kultur, selskabelige begivenheder, udflugter, soranerfrokoster, netværk, kollegiet ”Soranernes Hus”, legater og meget andet.

Som en del af Soransk Samfund, bliver du også en del af et netværk med mere end 160 års historie bag sig. Men selv om historien bag os er lang, og traditionerne mange, er det faktisk nutiden og fremtiden vi først og fremmest har fokus på. Vi vil gerne være lige så relevante i fremtiden, som vi har været indtil nu.

Vi vil være meget glade for dig som medlem. Skulle du ligefrem have lyst til gøre en ekstra indsats, får du også mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på foreningen, som vi har en klar ambition om at udvikle yderligere i de kommende år. Vi er ikke en lukket klub; vi har brug for alle gode kræfter og idéer – og jo flere vi er, jo flere er vi til at bære noget værdifuldt videre ind i fremtiden.