• Vilkår & betingelser

Vilkår og betingelser

Generelt om hjemmesiden
Du skal være gammelsoraner for at registrere dig på denne side.

Soransk Samfund tilstræber at al information her på siden er korrekt og opdateret. Samtidig fraskriver vi os ethvert ansvar hvis indhold viser sig at være ufuldstændig, unøjagtig eller forældet.

Information som publiseres på denne side er Soransk Samfunds ejendom, og vil blive behandlet med fortrolighed, og ikke videregivet eller videresolgt til trediepart.

Du må ikke anvende denne hjemmeside i ulovligt øjemed, og du må accepterer, at du ikke vil sende, bruge, kopiere eller poste indhold eller kommentarer, som er ærekrænkende eller uanstændig, eller som er fornærmende, usømmelig eller brud på privatlivets fred.

Du accepterer at du ikke må bruge siden til kommercielt salgs- eller reklamevirksomhed. Heller ikke til spam eller andre former for massefremsendelser, som kan forstyrre hjemmesidens drift eller andre besøgendes brug af hjemmesiden.

Tilmelding til arangementer
Tilmelding til Soransk Samfunds arrangementer er bindende.
Prisen for arrangementet fremgår i "Arrangementsoversigten", hvis der ikke står nogen pris er arrangementet gratis.
Hvis et arrangement, af en eller anden grund, bliver aflyst, refunderes den indbetalte afgift naturligvis.

Er der noget du er i tvivl om kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udskriv E-mail

Copyright © 2018 Soransk Samfund