• Støt Soransk Samfund

Støt Soransk Samfund

Medlemsskab

En gang imellem spørger nogen; "Hvad får jeg ud af at være medlem af Soransk Samfund?". Og det er et berettiget spørgsmål. 
Du får mulighed for at deltage i Samfundets arrangementer, og du får mulighed for at opretholde kontakten med menneskerne og miljøet rundt Sorø Akademi.

Men det vigtigste, ved at være medlem af Soransk Samfund, er din støtte og dit bidrag til foreningen, som gør det muligt i det hele taget at have en forening.
Den økonomisk støtte du bidrager med ved at betale dit kontingent og den praktiske støtte du kan bidrage med ved at deltage i noget af Samfundets arbejde. Men bare ved at være tilstede på nogen af Samfundets arrangementer, bidrager du også til at gøre Soransk Samfund til en levende forening.

Ikke spørg hvad Soransk Samfund kan gøre for dig, spørg heller hvad du kan gøre for Soransk Samfund (frit efter JF Kennedy)

HUSK AT - dimittender har et års gratis medlemskab.

Hvorfor skal vi logge ind på hjemmesiden?
Alle gammelsoranere, medlemmer og ikke-medlemmer, kan få brugernavn og adgangskode til hjemmesiden. Når du registrere dig får du en adgangskode så du kan logge dig ind og derved få tilgang til mere information. Du kan finde frem til andre gammelsoranere fra din årgang, og du kan følge nogen af de soranske netværk. Du kan opdatere din profil (adresse, telefon, mail, osv). Hvis du registrere dig, og du i tillæg er medlem, kan du også kommentere på de forskellige indlæg. Og du kan finde gamle numre af Soranerbladet.

Du kan selv vælge om dine personlige oplysninger (adresse, telefon og fødselsdato) skal være skjult eller synlig for andre. Oplysningerne her på siden anvendes af gammelsoranere, når de f.eks. arrangerer deres jubilæer.

Udskriv E-mail

Copyright © 2017 Soransk Samfund