Efor søges til Soranernes Hus

Soransk Samfunds Boligfond søger en ny efor til kollegiet Soranernes Hus. Stillingen som Efor består af følgende opgaver.

Eforen fører en venteliste, som dannes automatisk, når ansøgerne udfylder det ansøgningsskema, der ligger på hjemmesiden soranerneshus.dk. Eforen kvitterer ved at give ansøgeren besked om, at vedkommende er optaget på ventelisten.

Eforen finder den nye beboer ved konsekvent altid at vælge den ansøger, der står først på listen. For at undgå en tilsanding af listen må eforen af og til checke, om ansøgerne stadig ønsker at stå på denne.

Eforen definerer i vid udstrækning selv sine opgaver, men har løbende kontakt til formanden for beboerrådet og Boligfondens formand og med UBS, der ordner lejekontrakt og opkræver husleje.

Eforen deltager i Herman Bang-middagen og i 3.g’ernes introduktion på kollegiet, og eforen kan desuden deltage i sociale arrangementer på huset.

Eforen holder ligeledes i et vist omfang øje med beboernes trivsel - der er af og til beboere, der har behov for et godt råd, og der kan være tvister mellem beboere, der skal lyttes til og handles på etc.

Eforen afgør om et studieophold, en forlængelse af lejemålet og en fremleje mv. ligger inden for rammerne.

Eforen har ligeledes ansvaret for Husets hjemmeside i samarbejde med webmasteren.

Læs mere om Eforens opgaver og generelt om Soranernes hus på hjemmesiden.

Hvis dette har vagt din interessen og du ønsker at høre nærmere om stillingen kontakt da venligst Finn Poulsen på enten mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 40 15 05 86

Udskriv

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.