Soransk Samfunds Erhvervsnetværk

Erhvervsnetværket er ment som værende indgang til nogle af landets mest interessante virksomheder og deres inspirerende medarbejdere - eksklusivt for gammel soranere. Dette muligøres gennem en række arrangementer, hvor der vil være mulighed for at få en dybere forståelse for virksomhedernes arbejde, karrieremuligheder, og ikke mindst en gammel soraners karrierevej efter at være dimitteret fra Sorø Akademis Skole. Derudover dannes der også ramme for at opbygge nye sociale, såvel som professionelle, relationer.

Kernen i de kommende arrangementer vil være at skabe gensidig værdi mellem både gammel soranere, virksomheder og foredragsholder, som ligeledes vil være gammel soraner. Helt konkret vil disse bestå af fire arrangementer hvor medlemmerne vil møde hos virksomhederne, deltage i et eller flere spændende oplæg, stille spørgsmål og selvfølgelig få muligheden for at netværke. Derudover vil der årligt være et mere socialt orienteret arrangement på en udvalgt lokation, hvortil der vil være tilknyttet en sjov aktivitet og afsat tid til at pleje sine bekendtskaber.

Initiativet til at puste nyt liv i Soransk Samfunds Erhvervsnetværk er blevet taget af Rune Sonnenborg, Mikkel Skarnager og Oskar Petersen. Til dagligt er vi alle studerende, og læser på henholdsvis KU, DTU og CBS. Derudover har vi alle arbejde ved siden af vores studier, Mikkel som Product Owner hos Saxo Bank, Rune som Junior Konsulent hos Rud Pedersen Public Affairs, og Oskar som Business Analyst hos Nets Group. Alle har en ambition om at erhvervsnetværket skal kunne støtte op om gammel soraneres fremtidige karrierevalg og danne rammen for hyggelige og sociale arrangementer.

Har du lyst til at være med?
Såfremt du ønsker at være med i netværket, skal du blot følge netværkets Facebookside. Derudover, skal du følge med i de løbende opslag og derfra tilmelde dig de arrangementer du finder interessante. Medlemskab og tilmelding af events vil til enhver tid være gratis, samtidig vil der også ligeledes være mulighed for at invitere en ven eller veninde med, som ikke nødvendigvis er gammel soraner.
Hvis du ligger inde med gode ideer, er du mere end velkommen til at skrive til os på Facebooksiden. Dette gælder selvfølgelig også, såfremt du har nogen er yderligere spørgsmål.

Oskar Petersen (S14)

Tags: erhvervsnetværket

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2019 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.
Mere information OK. Det er forstået!