Meld dig ind i Soransk Samfund

  Du kan støtte Soransk Samfund enten ved at blive medlem eller ved at registrere dig på denne hjemmeside.

  Støt Soransk Samfund

  årsfest2017 foto k.sydendal

  Aktuelt

  Soranske interview: HANS OLE THERS

  Hans Ole Thers (S75) er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Her underviste han som docent i solistisk og liturgisk orgelspil i 30 år frem til efteråret 2016. Han blev i 1985 ansat som organist og klokkenist ved Helligaandskirken på Strøget i København. Sideløbende hermed har han en omfattende karriere som solist i ind- og udland.

  Læs mere …

  Soranerfrokost 2. november 2017

  Formand Christian Eugen-Olsen(R58) indledte, efter at have ført an i sangen og hurra-råbene, med at byde velkommen til vor talere, Ivar Gjørup, Henrik Jandorf(S72) og Christian Faber-Rod(S62). Så gjorde han opmærksom på, at Holberg fejringen den 3. december foran Det Kongelige Teater begynder kl. 1400, fordi vi bagefter skulle fortsætte i Hofteatret, hvor Henrik Jandorf ville optræde.

  Læs mere …

  Kvindenetværket i Holbæk

  Beth Marie Hagemann havde tilrettelagt en fin dag for os d. 30. september. Vi mødtes på Café Oline til kaffe og morgenbrød. Derfra gik vi til Holbæk museum som er et kompleks beståede af præstegård, fattiggård, købmandsgård med svalegang og forskellige håndværkerbygninger. 

  Læs mere …

  Det indre bånd der binder os - årsfesttale 2017

  Ærede bestyrelse. Ærede gammel-soranere og ledsagere. Og ikke mindst ærede nyudsprugne knap så gamle soranere. Velkommen til årets Gammelsoraner fest.
  Hvorfor mødes vi her i dag. Hvad har vi egentlig til fælles? På tværs af alder, nationalitet, køn, erhverv, interesser og politisk overbevisning. Hvad er det der holder os sammen udover en studenterhue og en bygning.

  Læs mere …

  En lille voksen - dimittendtale ved årsfesten 2017

  Der er kun gået nogle måneder siden jeg stod på trappen foran Hovedbygningen, og prøvede min nye hvide og røde hue for første gang, med den utrolige følelse af lykke, som opstår når nervøsitet forvandles til intens lettelse. Alligevel føles det som om der er gået ufatteligt lang tid.

  Læs mere …

  Copyright © 2017 Soransk Samfund