Julefrokost på Fyn 2017

Torsdag den 30. november kl. 13 mødtes 19 feststemte personer på Restaurant Skovbakken iOdense. Vi fik en velkomstdrik og gik derefter til et smukt julepyntet bord. Vi begyndte med diverse fiskeretter og derefter de traditionelle lune juleanretninger.

fynsk julefrokost 2017, foto: Dorrit SøndergaardI indbydelsen var der ønsket noget underholdende. Man holdt sig heller ikke tilbage. Erik Nielsen læste et digt af Benny Andersen. Mads Nielsen læste meget malende et digt af Pierre Alebert-Birot + citerede lidt af et andet digt. Gunnar Colding-Jørgensen havde en lille ølsang med. Allan Andreasen fortalte en historien om en lille dreng, der ikke kunne binde snørebånd.
Henning Batrup citerede endnu et digt af Benny Andersen og fortalte, at han havde deltaget i soraner frokoster i 50 år. Erik Nielsen nævnte, at Ludvig Holberg har fødselsdag 3. december og ønskede tillykke. Ulla Hermansen takkede for opmærksomheden til hendes mand Eilif Kyhnaus begravelse. Han døde i sommers. Gunnar C-J. sang ”Laus Tabacci” skrevet på latin af Poul Martin Møller og oversat af Vilhelm Andersen. Hans Gravergaard fortalte om en mislykket vaccination. Johan de Mylius om uheldige ture med DSB og forslog, at man tager bilen i stedet. Alt i alt en meget munter frokost, som sluttede med kaffe, kransekage og en kage på fod efter ønske.
Arrangementet sluttede kl. 17 efter en meget vellykket eftermiddag.

Til stede var:
fynsk julefrokost 2017, foto: Dorrit SøndergaardChristian Faber-Rod S62 og Solveig, Gunnar Colding-Jørgensen S58, Allan Andreasen S61 og Marianne, Georg Søndergaard S58, Dorrit Søndergaard S58, Hans Gravergaard R60, Flemming Borch Jensen S47 og Hanne, Ulla Hermansen, Peter Ove Krogh S58 og Ursula, Erik Nielsen S60, Henning Bastrup S54 og Else, Johan de Mylius S63.
Endnu engang er årgang 58 mest trofast !!

Referat og foto Dorrit Søndergaard

Tags: soranerfrokost, julefrokost, fyn

Udskriv

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.