Årsfest 2022

På grund af renovering af festsalen og spisesalen i hovedbygningen på Sorø Akademi, kan vi desværre ikke afholde årets årsfest på skolen. MEN der bliver årsfest i år.

Årsfesten bliver afholdt 15. oktober i København.

I den forbindelse udtaler festudvalget følgende:

Festen i år bliver samme format som altid, men med en anderledes lokation, fordi vores elskede festsal på Akademiet er ved at blive renoveret. Derfor skal vi i stedet til smukke københavnske lokaler på H.C. Andersen Slottet ved Tivoli. I år bliver der kun sat 200 billetter til salg, som alle inkluderer en tre-retters middag, lavet af NIMBs køkken - og selvfølgelig med øl, vin og vand under middagen.
 
Bemærk, at der ikke vil være mulighed for at købe de sædvanlige dansebilletter i år - til gengæld vil der være en stor efterfest kl. 23:45 hvor alle kan støde til efter selve årsfesten (også dem uden middagsbilletter). Billetsalget til dette kommer senere, vi skal selvfølgelig nok holder jer opdaterede.
 
Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 15. oktober 2022 og vær klar når billetterne snart kommer til salg - følg med her på begivenheden for opdateringer.
Vi ses til en skøn aften med gamle venner i Akademiets ånd på H. C. Andersen Slottet ved Tivoli.
 
Bedste soranerhilsner
Festudvalget
 
Tilmeldingen åbner snart.
For at kunne tilmelde dig, skal du være medlem (du skal have betalt kontingent for 2022) og du skal have password til hjemmesiden.
Hvis du ikke er medlem, bliver du det ved at udfylde dette skema: Medlemskab
Hvis du ikke har password til hjemmesiden, får du det her: Registrering

Udskriv

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.