Julefrokost på restaurant Skovbakken 2016

Den 1. december kl. 13 mødte 19 glade og let sultne personer op. Snakken gik allerede, inden vi var blevet sat ved bordet. Der var også kommet en ”ny” gammelsoraner (S58) helt fra Køge, så der var gensynsglæde.

Drikkevarer blev hurtigt delt ud, og kasserer Mads Nielsen var rundhåndet med et tilskud til frokosten fra Soransk Samfund. Det vakte glæde. Menuen var meget alsidig med flere fiskeretter og derefter varme og kolde anretninger på Tag-selv-bordet. Til slut oste og ris a la mande. Der manglede heller ikke kaffe med sødt, og Mads var endnu engang i julehumør og gav en kage på fod til dem, der ønskede det.

Under frokosten diverterede Christian Faber-Rod med en skolehistorie på engelsk om Miss Brooks og eleven Harry, der skulle eksamineres for at kunne springe et par klasser over. Allan kvitterede med en lille historie fra USA.

Vi sang; "Der står et træ...”, dernæst Holbergvisen: ”Før var der knap skrevet på Dansk en Bog” og til sidst: ”Jeg ved et sted...". Sangene blev skiftevis akkompagneret af Allan Andreasen og Gunnar Colding-Jørgensen.
Ved 16-tiden brød man op, takkede for året der er gået og ønskede hinanden en god jul.

Tilstede var:
Christian Faber-Rod (S62) og Solveig, Mads Nielsen (S58) og Randi Larsen, Peter Teusch (S60) og Lis, Peter Ove Krog (S58) og Ursula, Dorrit Søndergaard (S58), Georg Søndergaard (S58) Gunnar Colding-Jørgensen (S58), Erik Nielsen (S60) og Lone, Flemming Borch Jensen (S47) og niece Hanne, Hans Gravergaard (R60), Jørgen Lange Thomsen (S63), Allan Andreasen (S61) og Marianne.

Referat og foto Dorrit Søndergaard (S58)

Tags: soranerfrokost, julefrokost, fyn

Udskriv

Du er ikke autoriseret til at kommentere.

Copyright © 2020 Soransk Samfund 

Vi bruger cookies til at forbedre netsiden. Netsiden virker ikke optimalt hvis du ikke godtager brug af cookies.