• Aktuelt

Op- og nedture

Søndag den første oktober 2017, dagen for den første Old Boys mod Sorø Akademi nuværende elever cricket kamp siden Flemming Balstrup forlod os. Det er først nu, at vi fuldt ud kan værdsætte det arbejde, som lå med at få stablet et sådant arrangement på benene. Flemming havde stort set gjort det hele selv.

Soranerfrokost 7. september 2017

Formand Christian-Eugen-Olsen(R58) bød velkommen, og vi sang de 3 første vers af ”Jeg veed et Sted”, hvorefter hurraråbene gjaldede. Han introducerede det nye høj-talersystem til frokosttalerne, således at alle nu skulle kunne høre, og sluttede af med en omtale fra den 29. august i Mindelunden, der i fremtiden skal være MINDELUNDEN for danske modstandsaktiviteter i årene 1940-1945.

Akademihave Skitse stillet tilraadighed af Bertelsen og Scheving Arkitekter

Akademihaven – de små detaljer, som gør forskellen

At vedligeholde og udvikle et historisk parkanlæg som Akademihaven og kirkegården ved Klosterkirken er ikke kun et stort arbejde men også et stort ansvar. Akademigartner Anders Grube har indført Karsten Vagn Hansen (S86) i nogle af haveanlæggets seneste ændringer – og hvilke overvejelser og principper, der ligger bag udviklingen.

Soranerfrokost 3. august 2017

Fhv. Formand, og i dag fungerende ditto, Henning Molin(S46), åbnede festlighederne med at tilkendegive, at vi skulle synge den sædvanlige sang, og denne gang de 3 første vers. Efter hurraråbene for skolen og udnævnelsen af Lars Herborg(S53) til ceremonimester, talte Hovmester Andreas Christiani(R57) om hvad vi skulle have at spise, samt om hvem der havde fremskaffet og produceret herlighederne.

Sorø Akademis Skole Jubilardag 2017

Lørdag den 17. Juni 2017
Køreturen fra Frederiksberg i København til Sorø tager ca. 50  minutter. Fra det tidspunkt jeg tager plads foran rettet i bilen og indtil jeg køre gennem Klosterporten mærker jeg en indre glæde brede sig i mit sind og i min krop. I takt med at jeg tilbagelægger kilometer for kilometer stiger glædesbarometeret og jeg kan mærke at blodtrykket falder markant.

Copyright © 2017 Soransk Samfund